Blijf deze bladzijde in de gaten houden, er zal steeds nieuwe informatie geplaatst worden.

hieronder wat algemene info en regels die gelden tijdens het Hittendop.

Schoenen

Op het terrein ben je verplicht dichte schoenen te dragen, net als alle deelnemers. Er wordt gewerkt, gebouwd en er valt nog weleens wat.. Kortom, op slippers en crocs is het verre van veilig voor je mooie voeten! 

Foto’s

Er worden foto’s gemaakt door onze fotograaf, je mag zelf geen foto’s maken als je op het terrein bent. Dit om de veiligheid te waarborgen voor alle kinderen. Er zijn kinderen die om verschillende redenen niet op de foto mogen en daarbij zeker niet op Facebook of Insta. Natuurlijk snappen we dat je staat te popelen om je eigen kind bij de hut op de foto te zetten… zorg er dan voor dat er geen andere kinderen op de foto staan. Bij de picknick kun je in overleg met andere ouders een groepsfoto maken.

Geen ouders op het terrein

Tijdens het huttendorp mogen er alleen kinderen en vrijwilligers op het terrein. Dit heeft met onder andere onze verzekering te maken ( die sluiten wij af voor de aanwezige mensen) en daarbij willen we geen ongenodigde gasten op het terrein, zo houden wij overzicht op wie er aanwezig zijn. Bij de Picknick op Dinsdagavond is iedereen welkom en kunnen ouders, opa’s en oma’s etc de hutten komen bewonderen.

Wat kun je verwachten tijdens het huttendorp als vrijwilliger?

Zaterdag opbouwdag

Heb je, je opgegeven om te helpen opbouwen? Dan word je om 8:00 verwacht op het Huttendorp Terrein (Dorpsbos Avenhorn). Het is fijn als je gereedschap hebt om wat mee te nemen. We beginnen met een bakkie koffie of thee en dan worden de taken verdeeld. Het bestuur is aanwezig en zal al jullie vragen kunnen beantwoorden.

Tussendoor wordt er goed voor je gezorgd: er is een tussendoortje, een lunch, een oppeppertje tussendoor en drinken. Kinderen mogen niet mee op de zaterdag, er zijn te veel grote machines en vrachtwagens op het terrein. Dit maakt het onveilig voor kinderen.

Maandag/Dinsdag/Woensdag

Deze dagen is er naast 300 kinderen en 50 Vips een heleboel hulp nodig: van groepsbegeleider, zaagtafel-topper, helpen in de catering of creatent.. De bedoeling is vooral dat je daar helpt waar nodig. Je wordt om 8:30 verwacht op het Huttendorp Terrein en daar zal alles nog een keer gezegd worden tijdens de BOB ( de belangrijke ochtend bijeenkomst). De Koningen en bestuur weten precies wat er van je nodig is op die dag! 

Tussendoor wordt er voor jullie gezorgd: er is een tussendoortje, een lunch, een oppeppertje tussendoor en drinken.

Aan het einde van de dag is er een BEB ( belangrijke evaluatie borrel). Als je zin hebt kun je nog even wat drinken en vertellen hoe je jouw dag hebt ervaren ( geen verplichting), je kinderen kunnen dan nog even blijven. Wel belangrijk: let op je eigen kinderen, de kinderen mogen absoluut niet bij de hutten ivm de veiligheid; er is geen toezicht bij de hutten op dat moment.

Picknick

Dinsdag vanaf 17:00 uur is er een Picknick. Alle kinderen mogen dan samen met broertjes/zusjes, opa’s oma’s, ooms en tantes etc komen eten bij de hut. Er is van alles te koop op het terrein ( alles wat je koopt levert weer geld op voor Huttendorp) en je mag zelf eten en drinken meenemen.

Bedankavond vrijwilligers!

In tegenstelling tot de bekende bedankavond op de woensdag zal zal de bedankavond dit jaar op zaterdagavond (de opbouwdag) plaatsvinden. 21:00 uur organiseren we een bedankavond voor iedereen die ons geholpen heeft en die ons nog gaan helpen gedurende de rest van de week van het Huttendorp. Wij willen jou uiteraard ook bedanken! Mocht je nu al weten dat je komt, laat het even weten, dat vinden wij uiteraard heel gezellig.. en handig voor de inkoop!

Vragen?

Mocht je nog iets willen weten of vragen.. dan horen we het graag!


Wij hebben er heel veel zin in om je tijdens het huttendorp te zien en om er samen een fantastisch Huttendorp van te maken!

Verder zal er meer informatie verstrekt worden via de mail, website en social media.