Spelregels tijdens het Huttendorp

Wat mee te nemen naar het Huttendorp?

Als je gaat timmeren, moet je ervoor zorgen dat je uitrusting in orde is. Trek kleding aan waarin je lekker kunt spelen en klussen en die dus een beetje vies mogen worden. Zorg dat je stevige dichte schoenen aan hebt, dus géén slippers, sandalen of Crocs. Als het mooi weer is, smeer je dan thuis alvast in met zonnebrand. Bij regenachtig weer, neem je regenjas/pak mee. Om te kunnen bouwen heb je een hamer nodig. Dus neem je eigen hamer mee voorzien van je naam. Voor de lunch neem je zelf je lunchpakket en drinken mee. Wij zorgen voor voldoende limonade, water en een tussendoortje.

Kom op de fiets of lopend

Bij het Dorpsbos is weinig parkeergelegenheid. Wij willen je vragen om op de fiets of lopend naar het Huttendorp te komen. Bij de ingang van het Huttendorp hebben wij een fietsenstalling gemaakt. Zit je in land Rood, dan zet je je fiets in de fietsenstalling bij het Bord fietsenstalling Rood. Er staan allerlei VIPS die je kunnen helpen met je fiets netjes parkeren.

Herkenbaarheid op het Huttendorpterrein

De kinderen krijgen op de eerste dag een petje. Hierdoor zijn de deelnemende kinderen goed herkenbaar voor de leiding. De pet dient iedere dag goed zichtbaar te worden gedragen. De vrijwilligers krijgen ’s morgens een wit T-shirt en de VIPS een geel T-shirt van ons in bruikleen. Vrijwilligers en VIPS zijn hierdoor herkenbaar voor de kinderen en het bestuur. Het T-shirt wordt elke dag weer ingeleverd (denkt u daar om?!) en fris gewassen voor de volgende dag.