5 jaar geleden zijn we begonnen met de VIPS.
Een fantastische doelgroep die meehelpt met de vrijwilligers en bestuur én daarnaast een eigen programma hebben. Een middag/avondprogramma vol leuke activiteiten en uiteraard mogen ze slapen op het terrein. VIPS is een succes……

We gingen van 20 naar 30 naar 40 naar 60 naar zelfs 80 deelnemers afgelopen jaar! Elk jaar weer komen er meer inschrijvingen en proberen we alle aanmeldingen toe te laten. We hebben na 5 jaar de balans op gemaakt wat de ideale VIPS-situatie is. Naar aanleiding van feedback van VIPS, ouders, vrijwilligers en onze eigen ervaring hebben we besloten om het format van helpen , slapen en eten op het terrein in combinatie met een speciaal VIP-programma te behouden. Het ideale aantal VIPS hebben we op 50 deelnemers gezet.

We realiseren ons dat dit ook betekent dat we een aantal kinderen teleur moeten gaan stellen omdat ze niet mee kunnen doen als VIP. Om de kansen en de doorstroom te kunnen behouden hebben we daarom besloten de leeftijd van VIPS aan te passen naar: vanaf de brugklas (die nu in de brugklas zitten) tot en met 14 jaar. 

Dus de groep 8-ers kunnen geen VIP meer zijn? Nee, dat klopt.. maar natuurlijk snappen we dat deze groep zich had verheugd om dit jaar als VIP mee te kunnen doen. Daarom hebben we ook voor de groep8-kinderen iets bedacht. Zij kunnen zich gewoon inschrijven als deelnemer van het huttendorp. Ze worden ingedeeld in een kleur en als ze willen kunnen ze als onze HuttendorpTalenten de koningen helpen met allerhande taken.. Ze kunnen veel, hebben al aardig wat spierkracht en de meesten hebben jaren huttendorp-ervaring.

Om alvast te kunnen proeven aan het VIP zijn mogen de Toppers dan op de maandag mee zwemmen met de VIPS om alvast de sfeer te proeven. We begrijpen dat het jammer is voor de groep 8 kinderen nu, we hopen met deze veranderingen de kansen voor alle kinderen voor nu en in de toekomst goed te organiseren. Als groep 8 deelnemer kun je op het inschrijfformulier aangeven of je een HuttendorpTalent  wilt zijn. 

  • Het leerjaar van uw kind waar het nu in zit houden wij aan bij de indeling van deelnemers, Vips en Talenten
  • Mijn kind gaat volgend jaar naar de brugklas, mag hij dan VIP zijn? Nee uw kind moet het afgelopen jaar in de brugklas gezeten hebben.

VIPS

Kinderen van de brugklas (die nu in de brugklas zitten) tot en met 14 jaar kunnen zich opgeven als VIP.
Als VIP ondersteun je het bestuur en de vrijwilligers bij allerhande klussen.. Van het ondersteunen bij de groepsleiding tot het helpen bij de timmermannen, catering of bestuur. Als VIP heb je natuurlijk privileges die anderen niet hebben….
Ook dit jaar hebben we weer de Huttendorp – V.I.P. -Camping!
Tijdens het huttendorp mag je als Vip twee nachten slapen op het huttendorp terrein!!!! Daarbij mag je lekker twee avonden blijven eten en ’s morgens het Huttendorp-ontbijt meemaken! Vooraf aan het Huttendorp is er een speciale VIP-avond waarin wij elkaar leren kennen en alles aan je uitleggen.

De kosten om mee te kunnen doen als VIP zijn ook dit jaar weer € 20,-.

Geef je snel op want er zijn maar 50 VIP plekken dit jaar!